Ср, 08 Тра 2024, 22:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

  Сьогодні, 13 грудня, в бібліотеці ім.Довженка відбулася зустріч учнів 10 класів Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 зі старшим офіцером відділу цивільно-військового співробітництва військ оперативного командування «Північ» капітаном Тарасом Васильовичем Пененком й старшим офіцером прес-центру ОК «Півнч», військовослужбовцем бойової 72 омбр Оленою Мокренчук, яка, до речі, є журналістом та істориком. Обидва офіцери є волонтерами та учасниками ОСС.
  Учні дізналися ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: Admin | Дата: 14 Гру 2018

  Дуже подобається, коли діти самі проявляють ініціативу. Залишається тільки трохи скорегувати роботу і вперед! Залишається тільки трохи скорегувати роботу і вперед! Вже другий рік поспіль дівчата нинішнього 7-Б (класний керівник Золот Вікторія Сергіївна) працюють в екологічній агітбригаді та пропонують заходи, пов’язані зі збереженням навколишнього середовища. Лідер цієї дитячої групи, Подоляко Крістіна, постійно пропонує учням молодших класів цікаві майстер-класи. В минулому році агітбригада запропонувала виготовлення годівнички для птахів з-під упаковок для сока. ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: Admin | Дата: 14 Гру 2018

  Як добре відчувати себе сильним, витривалим, здатним на подвиги… Нехай навіть ці подвиги будуть спортивними! Саме ці риси характерів продемонстрували всім присутнім збірні команди 10 і 9,11 класів Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 на військово-спортивних змаганнях, присвячених Дню збройних сил України.
  На початку зустрічі учасників та вболівальників привітали учитель історії Пономаренко І.М., учитель предмету «Захист Вітчизни» Тоцький І.М., випускник школи 2009 року, кадровий офіцер ЗСУ, учасник АТО Кондренко Іван і голова грома ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Admin | Дата: 09 Гру 2018

У всьому світі червона стрічка символізує:

Переглядів: 223 | Додав: Admin | Дата: 09 Гру 2018

   Дуже приємно, коли до нас в школу приходять гості. Ось і сьогодні, не дивлячись на похмурий зимовий день, Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 зустрічала слухачів курсів підвищення кваліфікації Чернігівського ОІППО ім. Д.Ушинського.
   Спочатку їм було запропоновано урок в 6 класі на тему «Іменник як частина мови», який підготувала і провела учитель української мови і літератури, спеціаліст вищої категорії, старший учитель Примоченко Марія Сергіївна. Діти пригадал ... Читати далі »
Переглядів: 198 | Додав: Admin | Дата: 05 Гру 2018

   Багато років поспіль на питання «Де знаходиться ваша двадцята школа?» можна було почути у відповідь: «Там, де ковзанка!» Дійсно, саме ковзанка була візитівкою школи № 20.
   Традиційно з першими морозами Євгеній Миколайович виходить на майданчик, який згодом перетвориться чудову ковзанку. Звісно, це справа не одного дня, і потрібно багато терпіння і бажання якісно зробити свою справу.
... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: Admin | Дата: 05 Гру 2018

   День Збройних сил України… Це свято в наші дні набуло нового значення. Наші захисники на сході країни повинні відчувати увагу українського народу. Тому учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 взяли активну участь у написанні листів захисникам України. Звичайно, листи писалі дорослі діти, а ось учні початкових класів малювали малюнки і робили невеличкі поробки. Сподіваємось, що наші роботи сподобаються воїнам і підтримають їх бойовий дух.




 
Переглядів: 218 | Додав: Admin | Дата: 03 Гру 2018

   Чудова річ – вихідні! Можна погуляти з друзями, почитати цікаву книгу, подивиться фільм… А можна здійснити неймовірну подорож, в результаті якої набути нових знань і вмінь, побачити цікаві професії, дізнатись чогось нове і корисне.
   1 грудня учні 3-Б і 3-В класів здійснили захоплюючу мандрівку в Київ, де відвідали Музей води, Музей історії і ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: Admin | Дата: 03 Гру 2018

  28 грудня 2018 року члени учнівського самоврядування Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 були запрошені в МАУП Чернігівський інститут імені Героїв Крут для участі в роботі науково-практичного круглого столу на тему «Командна робота як запорука спільної діяльності».
  Голова учнівсько активної Ради школи Гончаренко Дар’я та активісти – учні 11 класів Високос Валерія, Басараба Іван, Строгий Владислав досить активно працювали під час проведення заходу. Дар’я розповіла присутнім, наскільки важлива командна робота саме в школі, навела приклади такої роботи, і як підтвердження своїх слів, ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Admin | Дата: 29 Лис 2018

   Зима – дуже важка пора року для тварин і птахів, і тому учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 вирішили допомогти пернатим друзям і підтримати ініціативу Чернігівської міської громадської організації «Добровольці» і провести акцію «Годівничка для синички».
 Під керівництвом учителя природознавства Тетяни Володимирівни Гурко учні 5 класів підготували кормушки з кормом для птахів та розвісили їх на деревах. Сподіваємось, такі акції послугують прикладом для інших…

... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Admin | Дата: 27 Лис 2018

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »