Сб, 20 Кві 2024, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Китайці кажуть, що краще нічого не їсти три дні,

ніж один день не пити чаю…

  За підтвердженням цієї інформації направились до Чернігівського історичного музею ім. Тарновського учні 5-Б класу Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20. Поринуть в атмосферу чайних традицій цієї стародавньої країни запропонувала класний керівник Лілія Григорівна ... Читати далі »

Переглядів: 190 | Додав: Admin | Дата: 17 Лют 2019

Мудрець повідав істину людині:

«Кохання й миле серце – річ одна.

Як душі мудрі з розумом єдині,

Отак і їх ніщо не роз’єдна»

... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: Admin | Дата: 17 Лют 2019

  В рамках «Тижня безпечного Інтернету» в Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 були проведені заходи відповідного напрямку.
  Учні 9 класів створили команди «Байт» і «01» і взяли участь у «Морському бою». За принципом відомої гри команди відкривали і відповідали на питання. У багатьох учасників деякі питання викликали не аби яке здивування, адже вони вважали, що обізнані в питаннях комп’ютерних програм, назв і т.ін. За підсумками «Морського бою» перемогла команда 9-а кл ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Admin | Дата: 08 Лют 2019

  Два дні поспіль в Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 проводився традиційний конкурс шкільних агітбригад «За здоровий спосіб життя». В цьому році між собою змагалися агітбригади 7-8 і 9-10 класів. Різноманітність назв, створені власноруч сценарії, динамічність виступів – до все налаштовувало на позитивний настрій заходу.
  Зрозуміло, що агітбригади 7-8 класів в цьому році вперше беруть участь у змаганнях такого формату, але глядачі помітили не аби якій потенціал. В цій віковій групі перемогу здобула команда &laq ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: Admin | Дата: 08 Лют 2019

  Сьогодні я зрозуміла, що дуже сумувала за своїми активістами. Такі довгі канікули! Нарешті я призначила їм зустріч в нашому новому-старому конференц-залі. Склалося враження, що зустрілися друзі, які не бачилися довгий час. Посмішки, сміх, радісні вигуки – все це лунало перед початком спільного засідання учнівської Ради школи та Ради командирів. На засідання були запрошені і члени дитячого об’єднання «Козачата» (учні 5-6 класів). Вони такі нетерплячі, енергія б’є ключем! Стільки позитиву! Звичайно, їм є чому повчитися у старшокласників, а солідним випускникам – хоч ненадовго повернутися в дитинство.
... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: Admin | Дата: 31 Січ 2019

  Знову до Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 завітали слухачі курсів підвищення кваліфікації Чернігівського ОІППО ім. Д.Ушинського. Цього разу Марія Сергіївна Примоченко, учитель української мови та літератури, ділилася досвідом щодо впровадження методу проектів в процесі викладання свого предмету.
  Під час зустрічі присутнім були запропоновані проекти, над якими працювали учні нинішнього 10-А класу протягом кількох років. Були представлені:

Переглядів: 245 | Додав: Admin | Дата: 31 Січ 2019

  Вимушені канікули в Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступені № 20 не пройшли повз учнівського, батьківського та учительського колективів. 22 та 23 січня 2019 року до нас завітали представники організації «Smart-освіта» та запропонували подивиться на життя та проблеми школи з різних боків. Тому в перший день учасники тренінгу були поділені на групи за інтересами: батьки, учні старших класів та учителі. На цих зустрічах розглядались спільні питання, такі як: відносини між учнями, учнями та вчителями, учителями та батьками (відомий освітній трикутник). Учні вносили пропозиції щодо покращення освітнього процесу в школі, створення комфортної атмосфери для здобувачів освіти. Перед батьками і вчителями поставили завдання сформулювати рівень відносин між ба ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: Admin | Дата: 24 Січ 2019

   Здається, готувались довше, ніж проводили свята… Так швидко промайнув цей традиційний тиждень Новорічних ранків в Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20! Учні 1-4 класів взяли участь в інтерактивній виставі «Пригоди на лісовій галявині: допомагали ведучим владнати проблеми, що виникли, коли за справу святкування Нового року взялися бридоти. Ці створіння спочатку пересварили гостей, «пригостивши» їх вітаміном «Я», а потім і зовсім влаштували «тиху годину», коли дали гостям снодійне… Учасникам свята прийшлось вирішувати проблеми, звернувшись за допомогою до Діда Мороза і Снігуроньки… Наприкінці дійства учасників новорічного свята запросили взяти уча ... Читати далі »
Переглядів: 240 | Додав: Admin | Дата: 25 Гру 2018

  Учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 продовжили акцію «Подарунок за сміливість», під час якої зібрали іграшки для онкохворих діток до дня Святого Миколая. Навіть майбутні учні школи зробили свій внесок в цю добру справу…




Переглядів: 187 | Додав: Admin | Дата: 21 Гру 2018

  Одинадцятикласники обирають свій шлях у житті… Зробити це, будучи не обізнаним, не компетентним, дуже важко. Тому запрошення старшокласників Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 взяти участь у квесті Чернігівського національного технологічного університету було доречним і своєчасним.
  І ось наша команда вирушила назустріч новим знанням, враженням, пригодам! За словами учасників квесту було дуже цікаво! Отримавши карту завдань, учні вирушили у подорож університетом. Добре, що на допо ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Admin | Дата: 18 Гру 2018

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »