Пт, 19 Кві 2024, 10:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

22:30
Спільне засідання учнівської Ради школи та Ради командирів

  Сьогодні я зрозуміла, що дуже сумувала за своїми активістами. Такі довгі канікули! Нарешті я призначила їм зустріч в нашому новому-старому конференц-залі. Склалося враження, що зустрілися друзі, які не бачилися довгий час. Посмішки, сміх, радісні вигуки – все це лунало перед початком спільного засідання учнівської Ради школи та Ради командирів. На засідання були запрошені і члени дитячого об’єднання «Козачата» (учні 5-6 класів). Вони такі нетерплячі, енергія б’є ключем! Стільки позитиву! Звичайно, їм є чому повчитися у старшокласників, а солідним випускникам – хоч ненадовго повернутися в дитинство.
  Зустріч розпочалася з того, що учасники тренінгу «Педагогіка партнерства», який в Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 проводили тренери організації «Смарт-Освіта», поділилися своїми враженнями, ідеями, думками. Строгий Владислав, Високос Валерія, Пінчук Станіслав, Ворошило Анастасія (учні 10-11 класів) розповіли про перебіг тренінгу, своє бачення освітнього процесу в сучасній школі, підвели підсумки зустрічі, передали свої побажання учням школи «тримати пульс на руці» шкільного життя, не бути байдужими.
  Як виявили результати тренінгу – вчителів і учнів хвилює питання чергування по школі, тому присутнім було дано завдання провести на годинах спілкування обговорення зміни формату чергування по школі та надати свої пропозиції до учнівського самоврядування.
  Звичайно, присутні були ознайомлені з планом роботи школи і учнівської ради на найближчий час.
  Наближається свято, на яке чекають всі, навіть молодші школярі – день Святого Валентина. Тому частина зустрічі була присвячена організації та проведенню заходів в цей день, про які розповіла Голова учнівської Ради школи Дар’я Гончаренко. Як все пройде – в наступних публікаціях на сайті школи.
 Взагалі, зустріч залишила по собі позитивне враження: учні бажають змін, а головне – бажають брати участь у цих змінах. Будемо намагатись підтримувати їх в цих прагненнях.

Педагог-організатор школи

Терещенко Олена Валентинівна

 

Переглядів: 262 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0